LUBUK BARANG BUNDLE DI 1 LOKASI X DI THAILAND 1

Barang/Pakaian bundle mempunyai peminat yang tersendiri. Tak kira sama ada sebagai pembeli atau penjual barang-barang bundle. Jika terjumpa lubuk barang bundle ni , maka keuntungan sedang menanti anda.

Apatah lagi jika barang bundle adalah GRED A. Sememangnya puas memakai.

Bagi peniaga bundle , barang bundle Gred A akan lebih manis lagi kalau dapat dengan harga murah-murah.

Ini cerita peniaga bundle , Azuri Zakaria. Pernah kena main masa mula-mula join bisnes barang bundle. Beli stok berguni-guni, tapi bila buka hanya 2 ke 3 barang saja yang boleh dijual. Yang lain buat kain buruk la jadinya.

Beli barang bundle ni tak boleh nak pilih-pilih barang. Kena beli dalam guni, pemborong-pemborong barang bundle dah bungkus siap-siap dalam tu. Nasib la nak dapat barang yang baik.

Tuan Azuri ni pun bukannya beli 1 guni saja, beliau belilah dalam 3 guni. Ya la beliau baru mula nak buat bisnes bundle. 1 guni saja cecah 3 ke 4 ratus !
Tapi nasib nya yang mengecewakan. Hampir 95% beliau kerugian sebab yang banyaknya dalam guni tu barang yang gred B dan C. Ada juga barang yang layak disampahkan.

Selepas tu , beliau mula buat kajian sendiri. Bertanya kepada pemborong-pemborong atau peniaga-peniaga bundle sendiri. Yap dah agak, memang takan dapat jawapannya.

Lubuk Barang Bundle

Akhirnya, dengan izin Allah , beliau berjaya jumpa ‘LUBUK X’ di Thailand, tempat di mana boleh dapat barang-barang bundle berGRED A.

Di Lubuk X ni, tak perlu pun beli dalam guni. Boleh pilih-pilih sehelai-sehelai atau satu-satu barang dengan harga yang murah.

lubuk barang bundle

Tuan Azuri dah kumpul dan tuliskan pengalamannya supaya dapat menjadi panduan kepada sesiapa yang ingin mencuba perniagaan bundle ni. Pengalaman dan panduan disusun langkah demi langkah dengan teratur supaya anda tak buat kesilapan yang telah beliau lalui sebelum berjaya .

Dari mula perancangan nak ke Thailand, persiapan, bajet, cara nak ke ‘Lubuk X’, cara nak beli bungkus dan ekspot balik ke Malaysia hingga sampai ke depan pintu rumah anda semuanya sudah didokumentasikan dalam bentuk softcopy yang anda boleh baca di laptop atau smartphone anda.

Antara perkara penting yang ditulis adalah :

  • Lokasi sebenar “Lubuk X” di peta Thailand! Dan bagaimana untuk pergi ke sana? .
  • Saya tunjukkan anda bagaimana untuk pergi ke “Lubuk X” itu, menerusi laluan di utara, pantai timur dan juga laluan udara menaiki Kapal Terbang dari KLIA! .
  • Ada 10 perkara yang perlu anda persiapkan sebelum memulakan perjalanan anda ke Lubuk X, tertinggal salah satu dari 10 perkara ini! Perjalanan anda ke lubuk X mungkin akan menjadi bencana!
  • Bila dah sampai ke Lubuk X, nak duduk kat mana? Nak makan kat mana? Makan apa? Jangan risau! Saya tunjukkan anda di dalam ebook ini tempat bermalam yang selesa dan murah serta kedai makan yang halal di sana!
  • Ramai orang selalu fikir, hanya untuk dapatkan t-shirt dan jeans sahaja untuk dijual di kedai bundle, tetapi sebenarnya, ada banyak lagi barangan lain yang boleh anda jual di kedai bundle. Dalam ebook ini, saya tunjukkan 12 jenis barangan bundle yang boleh anda borong dari Lubuk X dan jual ia di Malaysia!
  • Bila dah tahu nak beli apa, tibalah masanya untuk membeli… tapi kalau anda tak pandai cakap thailand, macam mana nak beli? Jangan risau! Saya tunjukkan cara bagaimana saya borong berguni-guni barangan bundle di Lubuk X ini walaupun saya tak pandai cakap thailand sepatah haram pun!
  • Lepas dah borong berguni-guni… macam mana nak hantar ke Malaysia? Ah ha! Ada 2 cara! Saya tunjukkan caranya di dalam ebook ini! Anda tidak perlu lagi lakukan kesilapan yang pernah saya lakukan dahulu di mana, saya membawa semua hasil borong itu menaiki kapal terbang! Tak pasal-pasal saya dikenakan cukai apabila sampai di airport! Rugi bos!
Baca 5 Barang Kedai Runcit Berhampiran Rumah Anda Yang Terjual Di Ebay Usa

Ok. Kalau dah dapatkan barang-barang bundle tu, lepas tu buat apa pulak ? Ni soalan jika kali pertama anda ingin berniaga barang bundle. Jangan risau, ada bonus iaitu Tips dan Lubuk Jualan Bisnes Bundle disediakan.

7 Lokasi Strategik untuk anda jalankan bisnes bundle. Setiap lokasi ada kelebihan ada kekurangan. Ini akan diterangkan dalam bonus tu.

Satu lagi Bonus adalah 5 Barang Bundle Hot dan Senang Dijual. Yes, anda boleh terus fokus 5 barang hot ni, tak perlu nak Try & Error dah. Terkam terus bro !

LUBUK BARANG BUNDLE DI 1 LOKASI X DI THAILAND 2
LUBUK BARANG BUNDLE DI 1 LOKASI X DI THAILAND 3
LUBUK BARANG BUNDLE DI 1 LOKASI X DI THAILAND 4

Bagi anda yang ingin menjadi peniaga barang bundle, ini panduan yang sesuai kerana setiap langkah ditunjukkan daripada pengalaman sendiri.

Dapatkan panduan Lubuk Barang Bundle di sini

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.