Assalammualaikum & Hai Pembaca yang dihormati ,

Kali ini artikel tentang bagaimana anda boleh jimatkan kos duit minyak anda dari 5% – 8%.

Jom kita mula

Langkah pertama #1 – Daftar SHOPBACK DISINI

Paling tinggi ‘Cash Reward’ dengan shopback ni adalah beli dari Taobao ! 22% tuuu …  Rahsia Taobao

Langkah Kedua #2 – Login ke akaun SHOPBACK anda

Cari LAZADA dan klik . Jangan tutup mana-mana browser pun.

Akan ada popup macam ni. Klik saja pada butang ‘Shop Now’

Anda akan dibawa ke laman web Lazada.

Langkah Ketiga #3 – Anda buat carian ‘Petronas Gift Card’ di Laman Lazada

Pilih dan klik PETRONAS Gift Card

Buat pembelian PETRONAS Gift Card tu macam biasa anda membeli di Lazada.

Harga di Lazada adalah RM95 , pos percuma. Nilai dalam kad yang akan anda dapat adalah RM100. Di sini anda dah jimat 5% bersamaan RM5.  Tunggu kad anda tu sampai dan anda boleh guna untuk beli minyak di mana-mana stesen minyak Petronas

Dan anda akan dapat cashback lagi daripada SHOPBACK. dari 2% – 3% lagi. Cashback daripada SHOPBACK ni nanti akan dimaklumkan menerusi emel anda. Anda boleh tunaikan cashback anda apabila mencecahh RM10. Boleh tunaikan terus ke akaun bank anda atau anda boleh pilih untuk bayar bill telco.

Jika anda selalu membeli di laman Lazada, Aliexpress, Fave, 11Street, Ekspedia atau Agoda jangan lupa untuk login ke SHOPBACK dahulu untuk dapatkan lebih banyak penjimatan.

Jangan lupa Daftar SHOPBACK DISINI

 

 

JOM BUAT DUIT DENGAN AFFILIATE

Dapatkan laporan percuma bagaimana anda boleh jana pendapatan sampingan sebagai affiliate produk-produk digital. Nak daftar sebagai affiliate pun percuma sahaja.

Anda berminat untuk santai-santai menjana pendapatan sampingan, sila isikan alamat emel terbaik anda di bawah dan tekan butang  DOWNLOAD.

Pastikan EMEL anda adalah betul dan aktif, maknanya emel yang anda baca setiap hari.

About Admin

faridmokhtar
- ONEXOX Official Dealer
- Web Developer
- Affiliate Marketer

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.