Agen dropship luar negara profit USD13,219.20 Dalam 60 hari 1

Agen dropship luar negara profit USD13,219.20 Dalam 60 hari 2

Orang Malaysia pau duit mat salleh dekat RM50k sebulan!
Jual benda simple-simple ja, tapi caranya saudara saudari, buatkan mat salleh terus beli tanpa paksaan.

Jual kat facebook ja pun, sumber dia, Aliexpress.
Apa yang dia buat ?
-> Buat fanpage
-> Create post
-> Iklankan post
-> Closing

Nampak mudahkan … tapi kalau tak kena cara, tak menjual jugak.

Macam mana nak terima payment?
Nak guna local bank atau cek atau kad kredit?
Perlu akaun bank luar negara tak?
..Tak perlu pun bank luar, ada cara lebih ringkas dan senang.

Posting kat fb macam mana?
Nak buat ayat apa?
‘Mat salleh’ percaya ke semua ni?
Ni pun ada caranya, posting yang ringkas tak menarik perhatian mat-mat salleh ni.

Nak iklan pulak dekat mana?
Target kita?

Nak closing pulak bagaimana yang boleh menambat hati pembeli luar negara ni?

Semua ini diterangkan step by step dalam panduan video.
Menarik, mudah, … tengok video boleh terus apply
Sangat mudah difahami dan diikuti.
Semua ada 6 Video + 1

Tak perlu buat website, tak perlu web ecommerce, cuma guna fb saja.

Tukaran USD13 k tadi ke RM !

Agen dropship luar negara profit USD13,219.20 Dalam 60 hari 3

Saya Nak Buat Dropship Mat Salleh ! [KLIK SINI]

Baik … apa yang dia jual?  Ni ha ….

Agen dropship luar negara profit USD13,219.20 Dalam 60 hari 4 Agen dropship luar negara profit USD13,219.20 Dalam 60 hari 5 Agen dropship luar negara profit USD13,219.20 Dalam 60 hari 6

Ilmu apa yang akan anda dapat ?

  1. Cari produk mudah jual dan margin jualan tinggi
  2. Cara membeli produk
  3. Cara buat post dan iklan FB yang mudah dan berkesan
  4. Cara ambil duit ‘Mat Salleh’ dengan mudah

Contoh video

Agen dropship luar negara profit USD13,219.20 Dalam 60 hari 7

Saya Nak Buat Dropship Mat Salleh ! [KLIK SINI]

Sign up untuk artikel buat duit terkini !


JOM BUAT DUIT DENGAN AFFILIATE

Dapatkan laporan percuma bagaimana anda boleh jana pendapatan sampingan sebagai affiliate produk-produk digital. Nak daftar sebagai affiliate pun percuma sahaja.

Anda berminat untuk santai-santai menjana pendapatan sampingan, sila isikan alamat emel terbaik anda di bawah dan tekan butang  DOWNLOAD.

Pastikan EMEL anda adalah betul dan aktif, maknanya emel yang anda baca setiap hari.

Similar Posts

1 Comment

  1. Memang lumayan ni…
    Tahniah! Semoga saya juga berpeluang buat duit sebanyak ini melalui perniagaan internet…
    Anuar recently posted…4 Langkah Menjamin Kejayaan Perniagaan Internet – Irfan KhairiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.