Apa yang saya nak bagitahu di sini , adalah seorang otai eBay yang telah 7 Tahun bergerak secara underground dalam bisnes eBay yang telah meraih pendapatan berpuluh ribu sebulan hanya di eBay. Beliau telah merakam video rahsia bagaimana nak menjalankan bisnes ebay , Langkah demi langkah berniaga di eBay tanpa perlu menunggu lama dan tak perlu risau akaun ebay di ‘suspend’. Dan ini antara snap shot income otai ni.

Video tersebut di pecahkan kepada 8 FASA . Jom baca semuanya .

FASA 1 : MYSTERY OF ACCOUNT

Anda akan didedahkan teknik sebenar membuat Multi Account Cara Mafia. Ebay Dan Paypal Tidak Akan Sesekali Mengesyaki Yang Anda Merupakan Pengguna Account Tersebut. Anda Akan Berada Di Bawah Radar.

FASA 2 : PARANORMAL ACTIVITY

# Penyelesaian kepada SUSPENDED ACC.

Anda akan didedahkan Cara Menguruskan Account Anda Walaupun Anda Mempunyai Banyak Account Aktif Dalam Satu Satu Masa Dan Yang Bestnya Selamat Tinggal Kepada Suspend Berjemaah. “MC 113 RELATED ACC”

FASA 3 : Virtual Credit Card (VCC) Haunted.

Pendedahan mengenai  VCC untuk mengaktifkan account ebay dan paypal anda semurah RM20! Saya akan update dari masa ke semasa teknik VCC terbaru kepada anda *bonus*

FASA 4 : Hell Niche

Saya Dedahkan Beberapa Cara Untuk Mencari Hot NICHE Mengunakan Beberapa Platform Yang Ada. Cara Yang Sangat Mudah Dan Berkesan Untuk Mencari Hot Niche

Fasa 5 : Underground Supplier

Cara bagaimana mencari Supplier Sebenar melalui online dan Memborong dengan harga MURAH. Teknik ini kebanyakan orang tahu tapi tak gunakan dengan betul.

Fasa 6 : Vero Listing

Saya dedahkan cara listing barang vero secara SELAMAT dan listing barang-barang biasa cara “MAFIA”

Fasa 7 : Rahsia PRINT ON DEMAND (POD)

Jana USD1K – 3K sebulan Dengan Menjual Barangan POD .Tak Pandai Design Jangan Risau! Di Fasa Ini Ada Jalan Penyelesaiannya

Fasa 8 : Feedback Slayer

“Saya Tak Leh Menjual Kena Tunggu Account Berusia Sebulan Baru Leh Menjual ” Cik Mat”

Saya dedahkan cara dapatkan Feedback Cara Sebenar. MUDAH Dan CEPAT..

 

Kalau anda nak belajar semua fasa ni, jangan tunggu lama-lama sebab otai ni tengah bagi diskaun sekarang ni. Klik butang di bawah- Akses Panduan ditutup buat sementara waktu.

Anda boleh rujuk panduan ebay ni – power Jugak

BUAT TEMPAHAN PANDUAN EBAY INTELLINGENCE DISINI

 

 

JOM BUAT DUIT DENGAN AFFILIATE

Dapatkan laporan percuma bagaimana anda boleh jana pendapatan sampingan sebagai affiliate produk-produk digital. Nak daftar sebagai affiliate pun percuma sahaja.

Anda berminat untuk santai-santai menjana pendapatan sampingan, sila isikan alamat emel terbaik anda di bawah dan tekan butang  DOWNLOAD.

Pastikan EMEL anda adalah betul dan aktif, maknanya emel yang anda baca setiap hari.

Similar Posts

2 Comments

  1. saya nak tahu bagaimana nak buat bisnes ebay dengan lebih lanjut

    1. Salam/ hai – Belajar bagaimana mulakan bisnes ebay anda di https://tingkat5.com/orderpanduanebay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.