Nak buat grafik design yang pantas tak?

Untuk buat design saya selalu guna dua resources ni

1. Stencil – google stencil
2. Canva – google canva

Web ini sangat berguna untuk saya sebab dapat jimatkan kos upah designer luar untuk design produk-produk digital
saya dan banner iklan.

Saya nak rekomen kepada anda satu software design & grafik yang user friendly dan simple iaitu “Software Grafik Suite”. Ada 8 Tool Grafik di dalamnya, antaranya adalah:-

  • Facebook Page Grafic Creator
  • Grafik Khas Marketing
  • eBook 3D Cover Creator
  • Banner & Header Creator
  • Video Grafik
  • Infografik
  • Youtube Grafik

Ianya menggunakan teknologi web-based, maknanya anda tak perlu download apa-apa & tak perlu install apa-apa pun. Dapatkannya dan terus guna saja.

Jadi, siapa yg perlukan Software Grafik Suite tersebut?

  1. Usahawan yang perlukan design yang cepat dengan kos yang minimum
  2. Usahawan yang selalu nak buat quick promo
  3. Usahawan yang nak selalu ubah design-design FB/Blog/Promo
  4. Mereka yang nak cari extra income, offer servis design walau tak pandai design!

Nak beli photoshop harga nya dah beribu ! Takan nak guna PHOTOSHOP YANG DICETAK ROMPAK kan ?

Nak cuba ? Ada TRIAL 5 HARI … cubalah

Dapatkan Aplikasi Grafik Suite DISINI

Here is a collection of places you can buy bitcoin online right now.

JOM BUAT DUIT DENGAN AFFILIATE

Dapatkan laporan percuma bagaimana anda boleh jana pendapatan sampingan sebagai affiliate produk-produk digital. Nak daftar sebagai affiliate pun percuma sahaja.

Anda berminat untuk santai-santai menjana pendapatan sampingan, sila isikan alamat emel terbaik anda di bawah dan tekan butang  DOWNLOAD.

Pastikan EMEL anda adalah betul dan aktif, maknanya emel yang anda baca setiap hari.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.