Mungkin anda pernah guna atau sedang guna aplikasi auto untuk Instagram . Semuanya auto, senang mudah …

Tapi AWAS !

Amat bahaya jika aplikasi auto semua ni , anda gunakan secara melulu atau mendesak akaun Insta anda untuk lakukan semua yang auto, – auto follow, auto like, auto unfollow, auto komen tanpa henti. Awas jika ada yang lakukan perkara sebegini kerana anda akan di’banned’ oleh Instagram.

Eh … jangan risau  !  Apa yang perlu anda buat, stop kan robot anda , dan setkan semula supaya nampak natural like, komen, follow dan sebagainya …

Ok cerita tentang Robot Instgram … Aplikasi apa yang pernah anda guna ?

Saya pernah guna Instagress.com . Ciri – ciri aplikasi ni hanya kepada auto likes, komen , follow dan unfollow sahaja.

Baru-baru ni saya terjumpa satu lagi aplikasi Robot Instagram , memang puas hati. Sebab apa puas hati ? Sebab ada tambahan ciri lagi , auto post dan auto DM (Direct Message)  . DM ni bila ada somebody yang follow IG anda , anda akan terus mesej dia secara auto. Terbaik !

Nak cuba tak Trial 7 hari guna ROBOT INSTAGRAM ni  ? Klik butang di bawah untuk anda cuba aplikasi ni selama 7 hari….  atau terus whatsapp ” ROBOT INSTAGRAM ”  ( tanpa ” ” ) ke 011 3543 1687

KLIK DISINI UNTUK ROBOT INSTAGRAM

 

 

Here is a collection of places you can buy bitcoin online right now.

JOM BUAT DUIT DENGAN AFFILIATE

Dapatkan laporan percuma bagaimana anda boleh jana pendapatan sampingan sebagai affiliate produk-produk digital. Nak daftar sebagai affiliate pun percuma sahaja.

Anda berminat untuk santai-santai menjana pendapatan sampingan, sila isikan alamat emel terbaik anda di bawah dan tekan butang  DOWNLOAD.

Pastikan EMEL anda adalah betul dan aktif, maknanya emel yang anda baca setiap hari.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.