Di Malaysia ni kalau nak buat online marketing kita kena tau platfom mana pengguna dia paling ramai orang guna.
Berdasarkan kajian saya ada 3 platfom yang anda
perlu ambil kesah jika anda nak buat pemasaran online nih..

Nak tau?

Saya nak bagitau la ni. 3 platfom tu adalah..
1. Website
2. Facebook
3. Instagram

Bagi saya 3 platfom ni anda wajib ada. Saya yakin anda sudah guna platfom Facebook untuk pemasaran online.
Tapi mungkin anda tak ada lagi website atau Instagram untuk pemasaran online.

Saya paham kalau kalau anda tak ada lagi website untuk buat pemasaran online.
Tapi….
PELIK kalau anda tak buat atau tak guna lagi Instagram untuk pemasaran online.

Sebab platfom Instagram ni PERCUMA saja!

Download apps Instagram, Install, dan daftar terus guna.
Upload lah gambar-gambar produk anda.

JOM BUAT DUIT DENGAN AFFILIATE

Dapatkan laporan percuma bagaimana anda boleh jana pendapatan sampingan sebagai affiliate produk-produk digital. Nak daftar sebagai affiliate pun percuma sahaja.

Anda berminat untuk santai-santai menjana pendapatan sampingan, sila isikan alamat emel terbaik anda di bawah dan tekan butang  DOWNLOAD.

Pastikan EMEL anda adalah betul dan aktif, maknanya emel yang anda baca setiap hari.

About Admin

faridmokhtar
- ONEXOX Official Dealer
- Web Developer
- Affiliate Marketer

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.