5 PRODUK BORONG YANG BOLEH BUAT DUIT

Jika anda seorang peniaga online,
anda perlu baca ni.
Jika anda seorang shopper online,
anda patut baca ni.
Jika anda suka beli barang dari China,
anda harus baca ni.

Ini adalah peluang untuk anda dapatkan
barang dari China 2 Hingga 10 kali ganda
lebih murah.

Apa pun jom tengok dulu
barang best yang boleh buat duit dari China

NOTA PENTING: Kadar tukaran RM ke YUAN adalah RM0.63 untuk 1 YUAN

Produk #1
BMW Accesorries Front Grille E60
Harga borong 95 Yuan = RM59.60

Harga Jualan di Malaysia
(Boleh rujuk mudah.my)
RM180 – RM250

Keuntungan lebih kurang 200% – 450%

Produk #2
Honda Car Emblem
Harga borong 17 Yuan = RM10.67

Harga Jualan di Malaysia
(Boleh rujuk mudah.my)
RM30 – RM100

Keuntungan lebih kurang 300% – 900%

 

Produk #3
All Type of Car Emblem
Harga borong 8 Yuan = RM5.02

Harga Jualan di Malaysia
(Boleh rujuk mudah.my)
RM30

Keuntungan lebih kurang 200% – 500%

 

Produk #4
Kids & Baby Shoes
Harga borong 10 – 50 Yuan = RM7 – RM40

Harga Jualan di Malaysia
(Boleh rujuk Instagram)
RM20 – RM100

Keuntungan lebih kurang 200%

Produk #5
School Bag
Harga borong 10 – 50 Yuan = RM7 – RM40

Harga Jualan di Malaysia
(Boleh rujuk Instagram & Kedai Beg)
RM30 – RM100

Keuntungan lebih kurang 200%

 

Perghhh …. Menarik tak ?

Ada lagi 5 SENARAI PRODUK BORONG YANG BOLEH BUAT DUIT

Masukkan NAMA & EMEL TERBAIK ANDA di sini.
Link akan dihantar melalui emel tersebut.
Pastikan lepas daftar , semak emel anda untuk verify
anda adalah pemilik emel tersebut.

 

NAMA ANDA :
EMEL TERBAIK ANDA  :

 

Ini POINT PENTING. Sila baca

Cepat
Dengan konsep borong ni, barang anda akan sampai
dalam masa 5-7 hari sahaja. Cepatkan ?
Biasa kalau kita order di Aliexpress akan ambil masa
paling cepat dua minggu untuk sampai.

1 Pun Boleh.
Boleh beli 1 unit. Yes betul, beli harga borong tapi
1 Unit saja . Whaaatt?

Ada banyak barang & pilihan lebih 100 juta barangan.
Kebanyakan barang di Malaysia juga di import dari sana.
Kita panggil Syurga Produk murah & branded!

Hampir setiap bulan ada produk baru diperkenalkan.
Daripada barang rumah, pakaian,
barang aksesori kereta hinggalah
kepada beg & kasut untuk kanak-kanak.
Semua up to date!

ELAK KENA TIPU
Ramai yang borong barang kemudian kena tipu.
Kena tipu macam mana? Biasanya lepas anda bayar
pembekal buat tak tahu sahaja.
Akhirnya duit anda lesap macam tu sahaja!

BARANG TAK SAMPAI
Ni paling banyak berlaku, bila dah buat tempahan,
dah bercakap dengan pembekal,
barang tak sampai-sampai.
Macam-macam alasan pembekal bagi
semata-mata nak tipu duit anda.

ORDER LAIN – SAMPAI LAIN
Yang ni ok sikit, cuma bila anda tempah barang lain,
barang lain pula yang sampai.
Tidak mengikut tempahan yang sebenarnya.
Akhirnya anda juga yang rugi.

TIDAK PERLU MAHIR MANDARIN
Anda tidak perlu pula belajar &
kuasai bahasa Mandarin atau Kantonis
semata-mata mahu memborong barangan China.

Leave a Reply

CommentLuv badge

faridmokhtar

faridmokhtar adalah seorang Perunding Bisnes Telekomunikasi yang membayar kepada pengguna - ToneGroup. Beliau mempunyai pengalaman yang luas dalam pembangunan laman web. Kenali dan berhubung dengan beliau di Facebook, Twitter dan Google+ .

x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →