Agen dropship luar negara profit USD13,219.20 Dalam 60 hari

Orang Malaysia pau duit mat salleh dekat RM50k sebulan!
Jual benda simple-simple ja, tapi caranya saudara saudari, buatkan mat salleh terus beli tanpa paksaan.

Jual kat facebook ja pun, sumber dia, Aliexpress.
Apa yang dia buat ?
-> Buat fanpage
-> Create post
-> Iklankan post
-> Closing

Nampak mudahkan … tapi kalau tak kena cara, tak menjual jugak.

Macam mana nak terima payment?
Nak guna local bank atau cek atau kad kredit?
Perlu akaun bank luar negara tak?
..Tak perlu pun bank luar, ada cara lebih ringkas dan senang.

Posting kat fb macam mana?
Nak buat ayat apa?
‘Mat salleh’ percaya ke semua ni?
Ni pun ada caranya, posting yang ringkas tak menarik perhatian mat-mat salleh ni.

Nak iklan pulak dekat mana?
Target kita?

Nak closing pulak bagaimana yang boleh menambat hati pembeli luar negara ni?

Semua ini diterangkan step by step dalam panduan video.
Menarik, mudah, … tengok video boleh terus apply
Sangat mudah difahami dan diikuti.
Semua ada 6 Video + 1

Tak perlu buat website, tak perlu web ecommerce, cuma guna fb saja.

Tukaran USD13 k tadi ke RM !

Saya Nak Buat Dropship Mat Salleh ! [KLIK SINI]

 

Baik … apa yang dia jual?  Ni ha ….

Ilmu apa yang akan anda dapat ?

  1. Cari produk mudah jual dan margin jualan tinggi
  2. Cara membeli produk
  3. Cara buat post dan iklan FB yang mudah dan berkesan
  4. Cara ambil duit ‘Mat Salleh’ dengan mudah

Contoh video

 

Saya Nak Buat Dropship Mat Salleh ! [KLIK SINI]

 

Sign up untuk artikel buat duit terkini !

Name
Email *

1 Comment

  1. Memang lumayan ni…
    Tahniah! Semoga saya juga berpeluang buat duit sebanyak ini melalui perniagaan internet…
    Anuar recently posted…4 Langkah Menjamin Kejayaan Perniagaan Internet – Irfan KhairiMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

faridmokhtar

faridmokhtar adalah seorang Perunding Bisnes Telekomunikasi yang membayar kepada pengguna - ToneGroup. Beliau mempunyai pengalaman yang luas dalam pembangunan laman web. Kenali dan berhubung dengan beliau di Facebook, Twitter dan Google+ .

x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →