Akaun ebay terkini RM7,333.11

Baru-baru ni saya ada jumpa 1 panduan ebay secara bervideo. ya, bukan ebook yang anda perlu baca… ia sebuah tutorial lengkap secara video. Saya dah pun beli panduan tu dan dah tengok pun videonya.

Step-by step bagaimana nak buat akaun eBay yang banyak dalam masa yang singkat ! Buat saja complete akaun anda dah boleh menjual.. tak perlu tunggu lama.

Dalam tutorial tu juga diajar bagiamana anda boleh dapatkan Virtual kredit kad, tanpa perlu ke bank pun. Tak perlu pun simpan kad plastik tu banyak-banyak dalam wallet anda.

Apa lagi yang ada dalam video tu? Ya, cara untuk cari produk atau niche yang hot yang anda boleh jual dan dapatkan keuntungan di eBay.

Apa yang boleh saya katakan adalah Panduan ebay bervideo  ni lebih bagus jika anda nak berjaya dalam bisnes ebay. opps lagi satu , dia ajar macam mana nak jual barang vero ! … apa tu vero… vero ni macam barang yang ada brand.. contoh .. Kasut Adidas…. kasut Nike…. kalau anda nak jual ni di ebay, anda perlu verifykan anda ada hak untuk jual barang-barang ni… kalau tak anda akan di banned di ebay. Dalam panduan bervideo ni, akan diajar semua tu.

Anda juga akan diajar bagaimana mencari Supplier Sebenar melalui online dan Memborong dengan harga MURAH. Teknik ini kebanyakan orang tahu tapi tak gunakan dengan betul.

Ada satu video lagi berkenaan POD (Print On Demand) .. Jana USD1K – 3K sebulan Dengan Menjual Barangan POD .. contoh anda print logo mercedes di bantal peluk…. tapi bukan anda yang akan buat semua tu, ada supplier yang akan buat, anda hanya perlu dapatkan jualan dan buat order saja.

Siapa yang hasilkan panduan ni ya ? Ini otai yang dah lama bergelumang dalam ebay. nak tengok hasil terbaru beliau ….


 

Baik … jika anda nak belajar bagaimana nak dapatkan income semacam ni, daftarkan NAMA & EMEL anda di bawah .

Nama:
Emel:

Leave a Reply

CommentLuv badge

faridmokhtar

faridmokhtar adalah seorang Perunding Bisnes Telekomunikasi yang membayar kepada pengguna – ToneGroup. Beliau mempunyai pengalaman yang luas dalam pembangunan laman web. Kenali dan berhubung dengan beliau di Facebook, Twitter dan Google+ .

x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →

Jana Pendapatan RM2000 sebulan dengan eBay

Ketahui Maklumat Tentang eBay

Ingin tahu maklumat lanjut mengenai eBay dan potensi untuk anda jana INCOME USD ? Sila masukkan NAMA ANDA dan EMEL TERBAIK ANDA di bawah ,kemudian klik butang 'SAYA NAK EBAY'