Dropship : Untung Atas Angin

Peluang berniaga bagi yang bekerja makan gaji adalah ‘Bisnes Dropship‘ .  Sebab apa ramai yang memilih konsep berbisnes sebegini ?

  1. Mudah
  2. Tak perlu modal atau modal yang minimum
  3. Tak ganggu masa kerja
  4. Tak perlu simpan stok
  5. Tak perlu packing sendiri
  6. Tak perlu pos sendiri

Dan pelbagai lagi lah sebab ramai orang memilih konsep bisnes ni. Sehingga bisnes dropship ni dipanggil sebagai bisnes ‘Untung Atas Angin‘ !

Kenapa ‘Dropship’ begitu popular ? Kerana tanpa kos. Anda boleh mula bila-bila masa pun untuk anda lakukan bisnes dropship. Daftar sebagai ejen dropship dengan mana-mana pembekal dan anda boleh mula bisnes anda. Dalam konsep bisnes ni anda tak perlu simpan stok.

model_dropship

Tengok gambarajah di atas, mungkin anda dah boleh faham proses bisnes dropship ni. Secara ringkasnya, anda adalah orang tengah. Anda ambil tempahan dari pelanggan dan anda pula buat pesanan kepada ‘supplier’. Dan supplier akan hantar terus kepada pelanggan anda.

RAHSIA BISNES DROPSHIP

Bagi yang mencari duit sampingan atau sedang mencari model bisnes yang mudah untuk anda tanpa sebarang modal yang tinggi, anda boleh mula secepat mungkin. Tapi, walaupun nampak macam mudah bisnes dropship ni, anda perlu juga Ilmu asas bagaimana nak jalankan bisnes ni dengan jayanya.

Baru-baru ni saya ada terserempak di Internet satu panduan khusus untuk orang baru dalam bisnes dropship.Panduan ini berbentuk langkah demi langkah bagaimana nak mula bisnes dropship di facebook.

img2_bdfb

Panduan ini mengandungi 6 Modul Utama seperti berikut:

  • Rahsia Bisnes Dropship
  • Pencarian Produk Laku Keras
  • Mencari Trusted Supplier
  • Setup Kedai Online
  • Pemasaran FB Untuk Hasilkan Sales
  • Proses Jualan

Selain dari modul di atas, anda juga bakal mendapat 2 Modul Bonus dan akses ke Group Sokongan Premium FB serta 2 Modul Bonus Tambahan yang akan membantu anda dalam bisnes dropship ni.

  • Teknik Pemasaran Zero Cost FB
  • Teknik Elak Akaun FB Ads Flagged
  • Teknik Ekspres Close Sales
  • Teknik Ekspres Follow Up

Belajar Dropship DISINI

photographer

Leave a Reply

CommentLuv badge

faridmokhtar

faridmokhtar adalah seorang Perunding Bisnes Telekomunikasi yang membayar kepada pengguna - ToneGroup. Beliau mempunyai pengalaman yang luas dalam pembangunan laman web. Kenali dan berhubung dengan beliau di Facebook, Twitter dan Google+ .

x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →